Beach

Beach, een warme videoslot.

 

De online slotmachine Beach heeft als thema natuurlijk het strand! En wie houdt er nu niet van het strand? Toch! Het is heerlijk om een dagje te ontspannen aan het strand en om te genieten van de golven. Het mooie is dat je met je smartphone of tablet ook naar het strand kunt gaan om daar de Beach online slotmachine te bezoeken. Een mooie prijs in de zon winnen is natuurlijk nog mooier! Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal kan vandaag de dag met de meest moderne technieken.

 

De slotmachine!

 

De videoslot Beach kent 5 wielen heeft 20 betaallijnen. Er zijn free spins bij de Beach online videoslot en ook is er een wild symbool. Het wild symbool is een octopus welke andere symbolen vervangt om tot een winnende lijn te komen op de videoslot. De octopus verschijnt alleen op de derde rij. Als je deze ziet en je wint ook nog eens een prijs dan wordt de prijs verdubbeld. Het is mogelijk om in te zetten op 10 verschillende niveaus. En natuurlijk kun je zelf de muntwaarde bepalen bij de Beach online videoslot. Je bepaalt zo zelf hoeveel je kunt winnen of verliezen!

 

Volop kansen om te winnen.

 

Bij de Beach online slotmachine heb je volop kansen om een mooie prijs te winnen. Er wordt namelijk 97 procent van alle inzet weer uitbetaald aan de spelers. Dit betekent helaas niet, dat je iedere keer wint. Het betekent echter wel dat er veel weer wordt uitgekeerd aan de spelers. En dus ook dat je meer kans maakt om een prijs te winnen. Zeker als je de octopus ziet op de derde rol!

 

Bezoek vandaag het online Kroon Casino nog om te ontdekken welke mooie prijzen jij in de wacht kunt slepen.

This entry was posted in Videoslots NetEnt and tagged , , . Bookmark the permalink.