Elements

Elements, een videoslot om niet te missen.

 

Volop explosieve animaties vind je in de Elements videoslot van NetEnt. Een videoslot waar je zeker waar voor je geld krijgt. Er zijn mooie effecten ingebouwd in deze online slot machine. Zo is er de avalanche functie en ook een free fall modi. Je ziet de avalanche functie als je een winnende lijn op je scherm krijgt. Symbolen ontploffen en verdwijnen, waarna er lawines met nieuwe symbolen op je scherm komen. Het is mooi om te zien. Alleen daarvoor wensen we je al een winnende lijn toe bij de Elements online videoslot.

 

Een storm van kansen op je beeldscherm!

 

elementsEr zijn volop kansen om te genieten van de NetEnt videoslots. Zie je de kristallen van de avalanche meter? Dan mag je free fall stormen met explosies verwachten! En dat betekent dat je mooie prijzen kunt winnen.

De online videoslot Elements kent twintig betaallijnen en vijf wielen. Ook zijn er wild symbolen om nog sneller tot een winnende combinatie van symbolen op de wielen te komen. Je kunt op tien verschillende niveaus je geld gaan instellen. Al met al heb je volop kansen om een mooie prijs te winnen!

 

De avalanche meter!

 

De avalanche meter wordt ieder ronde weer teruggezet naar nul. De energie meter bestaat uit vier onderdelen, te weten water, wind, vuur en aarde. En zo kun je ook zien welke stormen eraan komen. Het kan een water storm zijn, een wind storm, een aarde storm of een water storm. Zorg voor de juiste stormen en win mooie prijzen bij de Elements online videoslot.

 

Bezoek het online Kroon Casino en bezoek de Elements online slot machine. En zorg er dan voor dat je ook de avalanches en stormen op je scherm voorbij ziet komen.

This entry was posted in Videoslots NetEnt and tagged , , . Bookmark the permalink.